Kroatia 2-2 Albania - Tasapeli Kroatian kanssa

Comments · 105 Views

Klaus Jasula koki keskiviikkona erilaisia ​​tunteita. Hänen oma maalinsa - vain kaksi minuuttia Andrei Kramaricin tasoittamisen jälkeen - vei Kroatian 2-1 Albanian edelle, joka oli ollut tiellä tehdäkseen kuuluisan omamaalin. Mutta Jasula kirjoitti käsikirjoituksen viimeisen osan dramaattisesti ja ryntäsi näyttämölle taukoajan tasoittaakseen ja antaakseen Albanialle ensimmäiset pisteensä Euro 2024:ssä.

Albania järkytti Kroatiaa Hampurissa B-lohkon ottelussa Klaus Jasulan omamaalilla ja tasoitusmaalilla 2-2-tasapelissä.
Sylvinhon Rossoneri teki EM-historian nopeimman maalin avausottelussaan Italiaa vastaan, ja tässä he aloittivat jälleen nopeasti Kazim Lachin johdolla 11. minuutilla. Pallo teki maalin.
Albania olisi voinut olla liian passiivinen loppupelissä Azzurria vastaan, mutta näin ei ollut tällä kertaa, sillä Christian Aslani ja Rey Manai menettivät molemmat hyvät mahdollisuudet tuplata johto.

Kroatian joukkueen puolustus oli horjuvaa ja heikkoa hallussa, mutta tämä kaikki muuttui toisella puoliajalla, kun he ylittivät Albanian joukkueen puolustuksen.
Paineet päättyivät lopulta kahteen maaliin kahdessa minuutissa. Ensin synttäripoika Andrej Kramaric ampui pallon kauniisti alanurkkaan, mutta vaihtopelaaja Gjasula käänsi ikävästi tarkan syötön vasemmalta 14 minuuttia jäljellä. Pallo pomppii omaan maaliin.
Jasula kuitenkin veti yhden taaksepäin viidennellä peliminuutilla ja viimeisteli sujuvasti vasemmalta ansaitakseen altavastaajalle arvokkaan pisteen.
Tulokset osoittivat, että Albania oli edelleen kolmannella Italian ja johtavan Espanjan jälkeen. Italia ja Espanja ovat molemmat kolmen pisteen edellä B-lohkon kahta parasta joukkuetta, jotka kohtaavat keskiviikkoiltana. Retro Kroatia Jalkapallopaita on kaukana maalierosta ja sijoittuu viimeiseksi.
Kroatia yrittää sijoittua 16. joukkoon Italiaa vastaan ​​maanantai-iltana, kun taas Albania haaveilee edelleen turnauksen suosikkien Espanjan kohtaamisesta.

Keskustelukohtia – Kroatian aikakauden loppu?
Vatreni-veljekset eivät näytä koskaan vanhenevan, ja Luka Modricin johdolla he ovat päässeet turnauksen viimeisille vaiheille lukemattomia kertoja.
Näyttää kuitenkin siltä, ​​että nuo vapisevat jalat ovat vihdoin paljastuneet. Se oli shokkitappio Espanjaa vastaan, ja huolimatta paljon parantuneesta toisesta puoliajasta, odottamaton tasapeli jäi kauas Zlatko Dalicin ja hänen pelaajiensa voimakkaasta reaktiosta ennen peliä.
Peli ei ole vielä ohi, mutta he tarvitsevat luultavasti jotain erityistä päästäkseen tästä eteenpäin, ja jopa paras kolmesta -sijoitus on korkea järjestys, kun otetaan huomioon, että he päätyvät pelaamaan puolustavaa Italiaa negatiivisella maalilla. ero.
Mitä tulee Albaniaan, kuinka vahvaa henkeä ja taisteluhenkeä he ovat osoittaneet. Rossoneri pelotti Italiaa ja olisi voinut olla useiden maalien edessä ennen kuin Halvat Kroatia Jalkapallo pelipaidat toipui toisella puoliajalla. Ottelu Espanjaa vastaan ​​tulee olemaan jälleen vaikea, mutta he ovat käännelleet päänsä pelin aikana ja Espanja tietää, että heidän aliarvioinnistaan ​​on maksettava hinta.
Ottelun mies - Tomas Strakosha (Albania)
Brentfordin maalivahti torjui yhteensä kahdeksan ja ansaitsi palkinnon, koska hän oli maajoukkueen avainjäsen kampanjan vuoristoratassa.